Nieuwe Website

Korte uitleg

Begin dit jaar medio maart was de website regelmatig onbereikbaar. Gelukkig korte momenten, maar wel te vaak. Dit had te maken met een security issue waar misbruik van was gemaakt in WordPress die met een patch verholpen werd. Hierna werd het even stil.
Enkele maanden later opeens de website weer offline, vreemde bestanden op de host er bij welke niet d.m.v. WordPress geplaatst konden zijn, en brak de hel los. Ik kon beveiligen en veranderen wat ik wou, maar het had geen zin, tot de hoster de site op zwart zette, en met mij een concrete plan van aanpak wou bespreken. Natuurlijk wou ik het ook opgelost hebben, dus we hebben op mijn voorstel meest rigoreuze aanpak gedaan.
Website weg, database weg, alles up-to-date zetten wat betreft gebruik van o.a. PHP, alle usernames wijzigen, nieuwe herstel mail adressen, en alle wachtwoorden met zeer sterk gegenereerde wachtwoorden vervangen.
Hierna ben ik met een schone lei begonnen met de website, en gelijk gebruik gemaakt om alles naar een hoger niveau te tillen m.b.t. veiligheid en ontwerp. Dat laatste is nou juist een dingetje bij mij..

Design

Laat ik hier nou niet veel mee hebben, en toch meer mee willen doen. Stiekem ben ik al een poosje op zoek naar iemand die mij hiermee helpen kan. Het is wordpress based.
Wat ik zoek is een goede aantrekkelijke dynamische ontwerp mbt achtergrond en logo’s.
Kan en wil jij mij helpen in dit hobby projectje hier mee? Dan mag je een mail sturen naar info@radiovandelach.nl en ik neem zsm contact op.

Hoe nu verder

Ja goeie. Ik heb natuurlijk ook een sociaal en werk leven, dus langzaamaan zal zich weer een (hopelijk betere) website vormen, en de meeste functies terug komen, evenals wat nieuwe. Die nieuwe dingen komt binnenkort meer informatie over, maar het eerste nieuwe waar ik naar toe werken wil is een mogelijkheid een reactie achter te laten op de site, zoiets zoals dat in de TuneIn app ook mogelijk was.